Wij zijn Q Sciences.

Q Sciences zet zich in voor een gezonde en levendige levensstijl. Door je aan te sluiten bij ons team help je jezelf en anderen aan gezondheid, welzijn en financiële vrijheid.

Hoe het werkt

1 Vind nieuwe gemotiveerde leden en maak het team hiermee nog sterker. Hoe sterker het team, hoe meer het jou uiteindelijk oplevert!


2 Begeleid de door jou aangebrachte leden om op die manier het team sterker te maken. Hoe beter de leden het onder jou doen, hoe beter het jou vergaat!


3 Verzeker jezelf van een passief maandelijks inkomen dankzij een maandelijkse teamcommissie, commissie uit verkopen en bonussen als je stijgt in rang.

Sterk team

Ons team bestaat uit leden die zich reeds hebben bewezen met MLM/markting en verkoop. In Q Sciences zien we allen dezelfde potentie waardoor we een krachtig en gemotiveerd geheel vormen. We laten geen kans onbenut en gaan er vol voor. Als je je bij ons aansluit word je onderdeel van een hecht en sterk team!

Krachtig compensatieplan

Het compensatieplan van Q Sciences is simpel en aan iedereen goed uit te leggen, dit is een pre binnen MLM. Iedereen kan met dit simpele plan binnen de eerste maand al zijn eerste 3 rangen behalen. Binnen een paar maanden kan je al een mooi passief inkomen opbouwen dat je voor altijd zal ontvangen.

Training

Omdat het bij Q Sciences belangrijk is dat iedereen goed presteert hechten we veel waarde aan training en ondersteuning. Middels documentatie, webinars en live trainingen werken we constant aan jouw kwaliteiten. Kortom er is een grote schat aan kennis die we graag delen om jou nog beter te maken!

Marketing

Het verkopen van producten en het werven van nieuwe leden wil je natuurlijk zo optimaal mogelijk doen. Daarom geeft Q Sciences jou de gelegenheid om je creatieve marketinggeest te laten gaan. Natuurlijk mag je van ons hier de nodige ondersteuning verwachten!