Start vandaag met geld verdienen.

Ambassador Fee

Als Q Sciences Ambassador betaal je €79,- fee per jaar. Hiervoor krijg je een hoop tools waarmee jij jouw business naar een hoger plan kan tillen. Denk aan productsamples, documentatie en trainingen.

Inschrijven

Na het invullen van onderstaande formulier zullen wij contact met je opnemen om de inschrijving compleet te maken. We kunnen dan ook eventuele vragen met je doornemen en je direct op weg helpen. Geen zorgen, je hoeft je fee pas te betalen nadat we de inschrijving samen met jou definitief hebben gemaakt.

Autoship

Om aanspraak te maken op de door jou verdiende bonussen dien je zelf iedere maand producten af te nemen. Je kan dit verwerken in een zogenaamde autoship. De bestelling wordt dan iedere maand automatisch aan je verzonden. De kosten van deze bestelling laat je aftrekken van je inkomsten. Wees niet bang, er blijft meer dan genoeg over...

Geld verdienen

Nadat je bent ingeschreven krijg je een Q Pay creditcard. Hier worden al jouw inkomsten op gestort, autoshipkosten vanaf getrokken en het mooiste, je kan er in heel Nederland mee betalen!

Word lid van ons team!


Nog even dit:

Met het invullen van dit formulier toon je de intentie lid te willen worden van het sterkste Q Sciences Team van Nederland.

- Je inschrijving is pas definitief nadat we contact met je hebben opgenomen en alles hebben doorgenomen.

- Je betaalt pas nadat de inschrijving definitief is gemaakt.

- Je gaat pas geld verdienen nadat je inschrijving definitief is gemaakt.